Publikavimo data: 2024-05-19
Įlankos pyragas su mėsa
Žingsnis 1
Maltą kiaulieną sudėkite į gilų dubenį, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir suberkite jį į dubenį su malta kiauliena. Ingredientus gerai išmaišykite. Prieskoniai ir svogūnai turi tolygiai pasiskirstyti maltoje mėsoje.
Žingsnis 2
Kitame giliame dubenyje sumaišykite grietinę, vištienos kiaušinius ir druską. Suplakite ingredientus iki putų. Tada suberkite miltus ir išminkykite skystą tešlą. Į tešlą supilkite augalinį aliejų ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paimkite švarų kepimo indą ir jo dugną užpildykite nedideliu kiekiu skystos tešlos. Įdėkite sluoksnį maltos mėsos su prieskoniais ir žaliaisiais svogūnais, tada užpilkite likusia tešlos dalimi.
Žingsnis 4
Mėsos pyrago įdarą užpilkite kefyru ir pabarstykite sezamo sėklomis.
Žingsnis 5
Pašaukite pyragą į 180 C įkaitintą orkaitę 50-60 minučių. Pyrago viršus turi būti parudavęs ir pasidengęs šviesia plutele. Mėsos pyragas paruoštas!
Kategorijos