Publikavimo data: 2024-05-15
Įlankos svogūnų pyragas su kefyru
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje. Pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 2
Dubenyje suplakite kiaušinius ir supilkite kefyrą. Viską gerai išmaišykite, suberkite cukrų ir druską.
Žingsnis 3
Tada nedidelėmis porcijomis nuolat maišydami suberkite miltus.
Žingsnis 4
Ištepkite formą aliejumi ir supilkite pusę tešlos, padarydami nedidelius šonus.
Žingsnis 5
Tada sudėkite virtus ir atvėsintus svogūnus ir ant viršaus uždėkite likusią tešlos dalį. Tada pabarstykite sezamo sėklomis.
Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir dėkite pyragą kepti 40-45 minutėms. Patiekite visiškai atvėsusį.
Kategorijos