Įlankos svogūnų pyragas su kefyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Įlankos svogūnų pyragas su kefyru

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Įlankos svogūnų pyragas su kefyru Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje. Pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 2

Įlankos svogūnų pyragas su kefyru Žingsnis 2
Dubenyje suplakite kiaušinius ir supilkite kefyrą. Viską gerai išmaišykite, suberkite cukrų ir druską.

Žingsnis 3

Įlankos svogūnų pyragas su kefyru Žingsnis 3
Tada nedidelėmis porcijomis nuolat maišydami suberkite miltus.

Žingsnis 4

Įlankos svogūnų pyragas su kefyru Žingsnis 4
Ištepkite formą aliejumi ir supilkite pusę tešlos, padarydami nedidelius šonus.

Žingsnis 5

Įlankos svogūnų pyragas su kefyru Žingsnis 5
Tada sudėkite virtus ir atvėsintus svogūnus ir ant viršaus uždėkite likusią tešlos dalį. Tada pabarstykite sezamo sėklomis.

Žingsnis 6

Įlankos svogūnų pyragas su kefyru Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir dėkite pyragą kepti 40-45 minutėms. Patiekite visiškai atvėsusį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos