Imbieriniai grybai grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Imbieriniai grybai grietinės padaže

Vasarą ir rudenį daug žmonių eina grybauti. Aš ir mano šeima nesame išimtis. Imbieriniai grybai labai greitai ir skaniai papildo pagrindinį patiekalą arba šventinio stalo užkandį.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Imbieriniai grybai grietinės padaže Žingsnis 1
Svogūnus pakepinkite keptuvėje su sviestu.

Žingsnis 2

Imbieriniai grybai grietinės padaže Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite virtus grybus, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Imbieriniai grybai grietinės padaže Žingsnis 3
Supilkite grietinę, sumažinkite dujų kiekį, uždenkite ir troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos