Imbierinių meduolių puošimas morkų sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Imbierinių meduolių puošimas morkų sultimis

Meduoliai yra ne tik skanus skanėstas, bet ir kulinarinio meno kūrinys. Profesionalai kepinių paviršių nudažo naudodami unikalias technikas, o mėgėjai laiką leidžia lavindami savo kūrybiškumą ir vaizduotę. Norint dažyti meduolius, būtina tinkamai paruošti glajų. Yra daug šios maisto medžiagos receptų, tačiau populiariausias ir paprasčiausias yra glajus iš baltymų ir cukraus pudros.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
320 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
54 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Imbierinių meduolių puošimas morkų sultimis Žingsnis 1
Paruoškite meduolius. Puode sumaišykite cukrų, sviestą, cinamoną ir imbierą. Pastatykite ant viryklės ir maišydami pakaitinkite iki vientisos masės. Atvėsinkite, supilkite kiaušinį ir išplakite. Palaipsniui į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius. Iš pradžių išmaišykite mentele, tada išminkykite rankomis. Šiek tiek miltų supilkite ant stalo. Iškočiokite tešlą maždaug 3-4 mm storio sluoksniu. Meduoliams išpjaustyti naudokite formą. Paruoštus meduolius sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Imbierinių meduolių puošimas morkų sultimis Žingsnis 2
Pagaminkite glajų ir papuoškite meduolius. Kiaušinio baltymą ir cukraus pudrą sudėkite į dubenį. Kruopščiai išplakite plaktuvu iki tirštos masės. Jei norite, glajų galite nuspalvinti maistiniais arba natūraliais dažais, pavyzdžiui, burokėlių arba morkų sultimis. Glajų supilkite į konditerinį maišelį. Maišelyje padarykite skylutę ir dažais papuoškite meduolius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos