Imbierinių sausainių namelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Imbierinių sausainių namelis

Visada norėjote Naujųjų metų išvakarėse pasistatyti mielą namelį? Dabar tam yra tinkamas laikas! Mūsų imbierinių sausainių namelio receptas paskatins jus ir jūsų vaikus kartu kepti šį kvapnų kepinį. O tešlos likučius galėsite panaudoti gardiems prieskoniniams sausainiams kepti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
361 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
69 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumaišykite sviestą, cukrų, sirupą ir prieskonius. Suberkite miltus ir vandenį ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 60 minučių.

Žingsnis 3

Atšaldytą tešlą iškočiokite 2-3 mm storio. Iš popieriaus išpjaukite tešlos ruošinius. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu.

Žingsnis 4

Sutraiškykite ledinukus ir užpildykite jais kabinos langus. Kepkite 10-15 min. 180 °C temperatūroje.

Žingsnis 5

Paruoškite "cementą" iš cukraus pudros, kiaušinių baltymų ir trupučio citrinos sulčių.

Žingsnis 6

Susekite atvėsusių namelių ruošinius "cementu".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos