Imbiero tinktūra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Imbiero tinktūra

Imbieras yra gerai žinomas ir daugelio žmonių mėgstamas prieskonis. Virtuvėje naudojama tik augalo šaknis, kuri pagrįstai laikoma vienu naudingiausių natūralių produktų. Saikingai vartojama imbiero tinktūra padeda pagerinti atmintį, atkuria odos spalvą ir tonusą, padeda kovoti su viršsvoriu. Imbiero tinktūrą rekomenduojama ruošti su degtine. Gėrimas bus paruoštas per 12 dienų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
217 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Imbiero tinktūra Žingsnis 1
Paruoškite imbierą. Nuplautą šviežią imbiero šaknį supjaustykite ne storesniais kaip 7 mm storio žiedais arba pusžiedžiais. Sudėkite į stiklainio dugną.

Žingsnis 2

Imbiero tinktūra Žingsnis 2
Paruoškite tinktūrą. Imbierą užpilkite medumi. Užpilkite degtine ir sandariai uždenkite dangteliu. Maišykite, kol medus visiškai ištirps. Padėkite gėrimą tamsioje, vėsioje vietoje 12 dienų.

Žingsnis 3

Tinktūrą perkoškite. Po 12 dienų išimkite stiklainį su imbiero tinktūra. Kelis kartus pakratykite. Perkoškite per marlę. Supilkite į patogų indą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos