Imomochi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Imomochi

Japonų virtuvė į Rusiją atkeliavo palyginti neseniai, tačiau jau spėjo užimti savo nišą. Japonai ypač vertina jūros gėrybes, sezoninius produktus, nacionalinį patiekalų patiekimą ir pateikimą. Imomochi yra vienas iš įdomių ir mums pažįstamų šios tautos patiekalų. Jis gaminamas Hokaido saloje iš bulvių. Šiuos bulvinius pyragėlius lengva paruošti ir jie paįvairins pažįstamos daržovės skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Imomochi Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka.

Žingsnis 2

Imomochi Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotas bulves, krakmolą, kiaušinį, pieną ir prieskonius.

Žingsnis 3

Imomochi Žingsnis 3
Sumaišykite sojų padažą ir citrinos sultis.

Žingsnis 4

Imomochi Žingsnis 4
Iš bulvių suformuokite nedidelius purius pyragėlius.

Žingsnis 5

Imomochi Žingsnis 5
Kepkite tortilijas augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus, maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 6

Imomochi Žingsnis 6
Užpilkite tortilijas sojų padažu, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite jas po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos