Publikavimo data: 2024-04-01
Imomochi
Japonų virtuvė į Rusiją atkeliavo palyginti neseniai, tačiau jau spėjo užimti savo nišą. Japonai ypač vertina jūros gėrybes, sezoninius produktus, nacionalinį patiekalų patiekimą ir pateikimą. Imomochi yra vienas iš įdomių ir mums pažįstamų šios tautos patiekalų. Jis gaminamas Hokaido saloje iš bulvių. Šiuos bulvinius pyragėlius lengva paruošti ir jie paįvairins pažįstamos daržovės skonį.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotas bulves, krakmolą, kiaušinį, pieną ir prieskonius.
Žingsnis 3
Sumaišykite sojų padažą ir citrinos sultis.
Žingsnis 4
Iš bulvių suformuokite nedidelius purius pyragėlius.
Žingsnis 5
Kepkite tortilijas augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus, maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Užpilkite tortilijas sojų padažu, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite jas po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos