Indiškas patiekalas kichari pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Indiškas patiekalas kichari

Tradicinis indų virtuvės receptas. Subalansuotas baltymų, riebalų ir angliavandenių požiūriu, turtingo skonio patiekalas.
Gaminimo laikas
770 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
22 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Indiškas patiekalas kichari Žingsnis 1
Mung pupeles ir lęšius pamirkykite per naktį.

Žingsnis 2

Indiškas patiekalas kichari Žingsnis 2
Į puodą sudėkite nuplautus lęšius ir mung pupeles.

Žingsnis 3

Indiškas patiekalas kichari Žingsnis 3
Supilkite vandenį ir nuluptus svogūnus, virkite 40 minučių.

Žingsnis 4

Indiškas patiekalas kichari Žingsnis 4
Po 40 minučių sudėkite nuplautus ryžius.

Žingsnis 5

Indiškas patiekalas kichari Žingsnis 5
Sudėkite tarkuotas morkas ir troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 6

Indiškas patiekalas kichari Žingsnis 6
Sudėkite brokolius, prieskonius, druską ir troškinkite dar 5-7 minutes. Išjunkite sriubą ir leiskite jai prisitraukti. Svogūną reikia išimti iš kichari ir išmesti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos