Publikavimo data: 2025-08-18
Indiškas patiekalas kichari
Tradicinis indų virtuvės receptas. Subalansuotas baltymų, riebalų ir angliavandenių požiūriu, turtingo skonio patiekalas.
Žingsnis 1
Mung pupeles ir lęšius pamirkykite per naktį.
Žingsnis 2
Į puodą sudėkite nuplautus lęšius ir mung pupeles.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį ir nuluptus svogūnus, virkite 40 minučių.
Žingsnis 4
Po 40 minučių sudėkite nuplautus ryžius.
Žingsnis 5
Sudėkite tarkuotas morkas ir troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite brokolius, prieskonius, druską ir troškinkite dar 5-7 minutes. Išjunkite sriubą ir leiskite jai prisitraukti. Svogūną reikia išimti iš kichari ir išmesti.
Kategorijos