Indiškas plovas su avinžirnių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Indiškas plovas su avinžirnių padažu

Šis indiškas plovas su padažu Indijoje ruošiamas kiekvienų švenčių proga. Tai greitas ir sveikas patiekalas, o svarbiausia - vegetariškas.
Gaminimo laikas
56 min.
Laikas virtuvėje
53 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Indiškas plovas su avinžirnių padažu Žingsnis 1
Katile pakepinkite prieskonius: zirą ir plovo prieskonius.

Žingsnis 2

Indiškas plovas su avinžirnių padažu Žingsnis 2
Ryžius nuplaukite.

Žingsnis 3

Indiškas plovas su avinžirnių padažu Žingsnis 3
Apkepkite ryžius.

Žingsnis 4

Įpilkite vandens, įberkite druskos, išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Indiškas plovas su avinžirnių padažu Žingsnis 5
Išmirkytus avinžirnius virkite vandenyje, kol suminkštės (apie 40 minučių).

Žingsnis 6

Į ryžius suberkite virtus avinžirnius ir visus ingredientus užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos