Indiškas plovas su keptomis vištienos šlaunelėmis ir migdolais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Indiškas plovas su keptomis vištienos šlaunelėmis ir migdolais

Pilafas - tai patiekalai iš ryžių, virtų specialiu būdu. Jis gaminamas su kepta ir virta ėriena, kiauliena, jautiena, paukštiena, žuvimi, riešutais, džiovintais vaisiais ir daržovėmis. Jis laikomas tarptautiniu patiekalu, tačiau kiekvienoje šalyje gaminamas skirtingai. Paįvairinkite savo valgiaraštį pikantišku indišku plovu su kepta vištiena, pagardintu ciberžole ir cinamonu. Prie jo galima patiekti šviežių pomidorų, svogūnų ir ridikėlių salotų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Indiškas plovas su keptomis vištienos šlaunelėmis ir migdolais Žingsnis 1
Mėsą pabarstykite druska, pipirais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi, kol paruduos, ir perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Indiškas plovas su keptomis vištienos šlaunelėmis ir migdolais Žingsnis 2
Puode, kuriame virė mėsa, pakepinkite svogūną ir ciberžolę, suberkite ryžius, vištienos šlaunelių gabalėlius, cinamoną, lauro lapą, viską užpilkite karštu vandeniu ir pagal skonį pagardinkite druska. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių, kol ryžiai visiškai išbrinks. Į išvirtą plovą įberkite migdolų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos