Indiški iešmeliai su kepta paneer pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Indiški iešmeliai su kepta paneer

Tai gardūs indiški iešmeliai su prieskoniais pagardintu ant grotelių keptu Adygea sūriu arba paneer, alyvuogėmis ir vyšniniais pomidorais. Su Adygea sūriu jis skanesnis.
Gaminimo laikas
21 min.
Laikas virtuvėje
18 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Supjaustykite Adygeya sūrį arba indišką paneer sūrį kubeliais.

Žingsnis 2

Indiški iešmeliai su kepta paneer Žingsnis 2
Kepkite iš visų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Indiški iešmeliai su kepta paneer Žingsnis 3
Sudėkite prieskonius ir karį.

Žingsnis 4

Indiški iešmeliai su kepta paneer Žingsnis 4
Ant iešmelio suverkite alyvuogę, prieskoniais pagardintą skrudintą Adygea sūrį ir vyšninį pomidorą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
keptas maistas, užkandžiai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, sūrio užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos