Publikavimo data: 2024-06-08
Indiški saldumynai iš avinžirnių ir džiovintų vaisių
Indijos virtuvei būdingas ypatingas požiūris į maistą. Pagal indų tikėjimą, visas maistas yra dangaus dovana žmonėms. Palyginti su kitais desertais, dauguma indiškų saldumynų yra labai sveiki ir padeda gerinti virškinimą. Kai indas vaišina svečią saldumynais, jis taip išreiškia savo dėkingumą, simpatiją, pagarbą arba džiaugsmą ir malonumą. Pabandykite pasigaminti saldų, skanų ir sveiką desertą - saldainius iš virtų avinžirnių ir džiovintų vaisių.
Žingsnis 1
Paruoškite mišinį saldainiams formuoti. Figas, abrikosus ir avinžirnius sumalkite mėsmale. Įpilkite medaus ir brendžio, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Formuokite saldainius. Iš mišinio suformuokite apvalius maždaug graikinio riešuto dydžio saldainius. Dubenėlyje sumaišykite kakavą ir cinamoną. Kiekvieną saldainį pamerkite į pabarstukus.
Kategorijos