Indiški saldumynai iš avinžirnių ir džiovintų vaisių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Indiški saldumynai iš avinžirnių ir džiovintų vaisių

Indijos virtuvei būdingas ypatingas požiūris į maistą. Pagal indų tikėjimą, visas maistas yra dangaus dovana žmonėms. Palyginti su kitais desertais, dauguma indiškų saldumynų yra labai sveiki ir padeda gerinti virškinimą. Kai indas vaišina svečią saldumynais, jis taip išreiškia savo dėkingumą, simpatiją, pagarbą arba džiaugsmą ir malonumą. Pabandykite pasigaminti saldų, skanų ir sveiką desertą - saldainius iš virtų avinžirnių ir džiovintų vaisių.
Gaminimo laikas
380 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
310 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
56 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Indiški saldumynai iš avinžirnių ir džiovintų vaisių Žingsnis 1
Paruoškite mišinį saldainiams formuoti. Figas, abrikosus ir avinžirnius sumalkite mėsmale. Įpilkite medaus ir brendžio, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Indiški saldumynai iš avinžirnių ir džiovintų vaisių Žingsnis 2
Formuokite saldainius. Iš mišinio suformuokite apvalius maždaug graikinio riešuto dydžio saldainius. Dubenėlyje sumaišykite kakavą ir cinamoną. Kiekvieną saldainį pamerkite į pabarstukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos