Publikavimo data: 2024-06-08
Indiško stiliaus ryžiai
Indiški ryžiai yra ypatingas patiekalas, pasižymintis maloniu skoniu ir gelsvu ar oranžiniu atspalviu, kuris išgaunamas naudojant kario prieskonių mišinį, kurio pagrindą sudaro ciberžolė. Tačiau šių prieskonių reikėtų dėti labai atsargiai, nes jie gali pakeisti ryžių skonį, padaryti juos pernelyg aštrius ir aštrius. Indiško stiliaus ryžiai paprastai gaminami iš basmati ryžių, kurie kruopščiai nuplaunami, kol vanduo tampa skaidrus.
Žingsnis 1
Paruoškite kepimą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Svogūnus ir morkas kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Apkepkite ryžius. Į keptuvę suberkite kario prieskonius. Kepkite 1 minutę. Sudėkite ryžius, gerai išmaišykite ir troškinkite 2 minutes, kad ryžiai sugertų prieskonių aromatus.
Žingsnis 3
Paruoškite indiškus ryžius. Užvirinkite vandenį. Ryžius užpilkite karštu vandeniu ir druska. Uždenkite ryžius dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Prieš patiekdami ryžius kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos