Publikavimo data: 2024-06-08
Išgaubti kiaušinių koldūnai
Varenyky yra nacionalinis rusų ir ukrainiečių virtuvės patiekalas. Patiekalas gaminamas paprastai ir lengvai. Varenyky yra švelnaus kreminio skonio ir silpno salstelėjusio aromato. Patiekalas labiausiai tinka šeimos pietums ir šventėms. Vareniki gaminami iš neraugintos tešlos ir su įvairiais įdarais.
Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir persijokite į jį miltus, tada įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir druską. Išmaišykite ir išminkykite tešlą. Leiskite tešlai pailsėti 20 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną. Dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius ir druską. Tada svogūnus kepkite keptuvėje, kol taps auksiniai. Tada sudėkite keptus svogūnus į dubenį ir viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir formelėmis išpjaukite apskritimus. Tada iš kiekvieno apskritimo suformuokite lėlytę ir užspauskite kraštus vienoje pusėje.
Žingsnis 4
Supilkite įdarą ir užspauskite likusius kraštus. Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, kol užvirs. Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus ir įmeskite koldūnus. Virkite juos 4 minutes.
Kategorijos