Išgaubti kiaušinių koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Išgaubti kiaušinių koldūnai

Varenyky yra nacionalinis rusų ir ukrainiečių virtuvės patiekalas. Patiekalas gaminamas paprastai ir lengvai. Varenyky yra švelnaus kreminio skonio ir silpno salstelėjusio aromato. Patiekalas labiausiai tinka šeimos pietums ir šventėms. Vareniki gaminami iš neraugintos tešlos ir su įvairiais įdarais.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
300 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išgaubti kiaušinių koldūnai Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir persijokite į jį miltus, tada įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir druską. Išmaišykite ir išminkykite tešlą. Leiskite tešlai pailsėti 20 minučių.

Žingsnis 2

Išgaubti kiaušinių koldūnai Žingsnis 2
Nulupkite svogūną. Dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius ir druską. Tada svogūnus kepkite keptuvėje, kol taps auksiniai. Tada sudėkite keptus svogūnus į dubenį ir viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Išgaubti kiaušinių koldūnai Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir formelėmis išpjaukite apskritimus. Tada iš kiekvieno apskritimo suformuokite lėlytę ir užspauskite kraštus vienoje pusėje.

Žingsnis 4

Išgaubti kiaušinių koldūnai Žingsnis 4
Supilkite įdarą ir užspauskite likusius kraštus. Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, kol užvirs. Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus ir įmeskite koldūnus. Virkite juos 4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos