Publikavimo data: 2024-02-04
Iškepti ritinėliai receptas
Kad taptumėte profesionaliu suši gamintoju, turite praktikuotis 10 metų. Tačiau galite praleisti visus tuos metus ir pereiti tiesiai prie reikalo. Mūsų žingsnis po žingsnio pateikiamas kepamų suktinukų receptas, kurį lengvai pagaminsite ir be dešimties metų patirties, padės jums tai padaryti. Beje, jums taip pat nereikia mokytis valgyti suktinukus bambukinėmis lazdelėmis. Tradicinis būdas - imti sušius rankomis ir valgyti. Taigi problemų dėl tinkamų indų pasirinkimo tikrai nekils.
Žingsnis 1
Ryžius kelis kartus nuplaukite po šaltu vandeniu, tada išvirkite ir atvėsinkite. Nulupkite daikonus. Žuvį, krabų lazdeles ir paruoštą daikoną supjaustykite juostelėmis. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Suši kilimėlį suvyniokite į maistinę plėvelę.
Žingsnis 2
Ant suši kilimėlio padėkite nori lapą kilimėlio puse į viršų ir paskleiskite ant jo 50 g ryžių.Ryžių nedėkite ant nori krašto, palikite apie 2 cm, kad suktinukas suliptų.Sudrėkinkite pirštus šaltu vandeniu, kad ryžiai prie jų nepriliptų.
Žingsnis 3
Į kepimo skardos vidurį sudėkite varškę, daikonus, krabų lazdeles ir lašišą. Suvyniokite vyniotinį suktinuku ir supjaustykite į 8 vienodus gabalėlius. Likusius suktinukus paruoškite taip pat.
Žingsnis 4
Majonezą sumaišykite su sūriu ir sriracha padažu. Padarykite "kepurėles" supjaustytoms bandelėms, tada sudėkite jas ant kepimo skardos ir kepkite 200 °C temperatūroje 5 minutes.
Žingsnis 5
Paruoštus suktinukus patiekite su mėgstamais garnyrais.
Kategorijos