Suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu

Japonija laikoma ritinėlių gimimo vieta. Tačiau šis patiekalas pirmą kartą buvo paruoštas 1973 m. JAV. Tačiau pirmasis virėjas buvo japonas Ichiro Mashita. Dabar suktinukai ir sušiai patiekiami daugelyje pasaulio šalių. Yra daugybė receptų ir nuolat kuriami nauji. Garsųjį patiekalą galite pasigaminti namuose. Pavyzdžiui, suktinuką su krabų lazdelėmis ir sūriu. Patiekalui paruošti, be lazdelių, reikės šviežio agurko ir lydyto sūrio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
59 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Žuvis, Soja
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite įdarą suktinukams. Agurką supjaustykite ilgomis juostelėmis.

Žingsnis 2

Suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu Žingsnis 2
Toliau ruoškite suktinukus. Ant bambukinio kilimėlio dėkite nori lapą, tada tolygų sluoksnį virtų ryžių. Ant viršaus uždėkite sūrio ir agurko juostelių. Pakaitomis dėliokite agurką, sūrį ir t. t. Naudodami kilimėlį susukite nori į tvirtą ir sandarų vamzdelį. Procedūrą pakartokite su antruoju nori lakštu. Aštriu peiliu supjaustykite paruoštus vamzdelius porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos