Išmirkyti džiovinti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Išmirkyti džiovinti grybai

Grybų džiovinimas yra tik dalis iššūkio. Tačiau kaip mirkyti džiovintus grybus sriubai ar bet kokiam kitam patiekalui, kad jie išlaikytų savo aromatą, skonį ir tekstūrą, yra iššūkis. Yra keli mirkymo būdai. Vienu atveju naudojamas vanduo, kitu - pienas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Išmirkyti džiovinti grybai Žingsnis 1
Išmirkykite džiovintus grybus. Sudėkite džiovintus grybus į indą ir užpilkite vandeniu taip, kad skystis visiškai apsemtų produktą. Palikite bent 2 valandoms. Grybų skystį supilkite į kitą indą. Jį galima naudoti sriubai gaminti.

Žingsnis 2

Išmirkyti džiovinti grybai Žingsnis 2
Išvirkite grybus. Išmirkytus grybus perkelkite į puodą su šaltu vandeniu ir pastatykite ant viryklės. Kai vanduo užvirs, virkite grybus mažiausiai 20 minučių. Nusunkite vandenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos