Publikavimo data: 2024-03-31
Išmirkyti džiovinti grybai
Grybų džiovinimas yra tik dalis iššūkio. Tačiau kaip mirkyti džiovintus grybus sriubai ar bet kokiam kitam patiekalui, kad jie išlaikytų savo aromatą, skonį ir tekstūrą, yra iššūkis. Yra keli mirkymo būdai. Vienu atveju naudojamas vanduo, kitu - pienas.
Žingsnis 1
Išmirkykite džiovintus grybus. Sudėkite džiovintus grybus į indą ir užpilkite vandeniu taip, kad skystis visiškai apsemtų produktą. Palikite bent 2 valandoms. Grybų skystį supilkite į kitą indą. Jį galima naudoti sriubai gaminti.
Žingsnis 2
Išvirkite grybus. Išmirkytus grybus perkelkite į puodą su šaltu vandeniu ir pastatykite ant viryklės. Kai vanduo užvirs, virkite grybus mažiausiai 20 minučių. Nusunkite vandenį.
Kategorijos