Išpjaustytas pyragas su grybais ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Išpjaustytas pyragas su grybais ir mėsa

Pagal šį receptą gaunamas skanus ir sotus pyragas. Jį galima patiekti kaip atskirą patiekalą per šeimos pietus ar vakarienę.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išpjaustytas pyragas su grybais ir mėsa Žingsnis 1
Užminkykite mielinę tešlą ir palikite 30 minučių pakilti.

Žingsnis 2

Išpjaustytas pyragas su grybais ir mėsa Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus, sumaišykite juos su sūdyta malta mėsa ir pjaustytais grybais.

Žingsnis 3

Išpjaustytas pyragas su grybais ir mėsa Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir išpjaukite apskritimus. Ant apskritimų dėkite įdarą ir susukite į sraigę.

Žingsnis 4

Išpjaustytas pyragas su grybais ir mėsa Žingsnis 4
Gautus ruošinius formoje išdėliokite ratu. Kepkite 30 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos