Įspūdingas julienas su kiauliena duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Įspūdingas julienas su kiauliena duonoje

Iš Prancūzijos pas mus atkeliavęs patiekalas "Julienne" yra toks pat elegantiškas ir įspūdingas kaip ir prancūzų mada. Turtingas ingredientų, jis leidžia pasitelkti vaizduotę ir kūrybiškumą, pakeisti "dekoracijas" ir naujus ingredientus. Julienne duonoje - tai vienas iš skanaus ir restoraninės kokybės gurmaniško patiekalo variantų. Visas sultingas, aromatingas įdaras troškinamas duonos viduje ir patiekiamas kartu su ja. Atrodo labai apetitiškai, tačiau tam nereikia daug vargo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įspūdingas julienas su kiauliena duonoje Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Kepkite augaliniame aliejuje 4 minutes, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Įspūdingas julienas su kiauliena duonoje Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir kepkite 10 minučių po svogūnais, kol išgaruos skystis. Sudėkite svogūnus ir mėsą.

Žingsnis 3

Įspūdingas julienas su kiauliena duonoje Žingsnis 3
Paruoškite bešamelio padažą. Puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus. Nuolat maišydami supilkite pieną, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Padažą virkite, kol taps tirštas kaip grietinė.

Žingsnis 4

Įspūdingas julienas su kiauliena duonoje Žingsnis 4
Padažą supilkite į keptuvę su mėsa ir svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais ir užkaitinkite. Viską kartu troškinkite 2-3 minutes.

Žingsnis 5

Įspūdingas julienas su kiauliena duonoje Žingsnis 5
Nupjaukite duonos viršų ir išimkite minkštimą. Į duoną sudėkite mėsą, svogūną ir padažą, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Uždenkite nupjautu viršumi ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos