Publikavimo data: 2024-06-08
Įspūdingas kepimo ant grotelių glajus
Labai greitas ir sotus pusryčių patiekalas - ant grotelių kepti glazūruoti kiaušiniai. Jame yra duonos, dešros, sūrio ir pomidorų, o visi jie kartu lemia patiekalo išvaizdą, sotumą, aromatą ir skonį. Šį derinį sukuria ir į vieną kompoziciją sujungia kepimo ant grotelių technika. Net ir nepatyrę virėjai turėtų jį išbandyti, jis visada pasiteisins.
Žingsnis 1
Išpjaukite duonos minkštimą, palikdami tik plutą. Patepkite kepsninę aliejumi ir sudėkite ant jos duoną.
Žingsnis 2
Į kiekvieną duonos riekę įdėkite po gabalėlį dešros, griežinėlį pomidoro, tarkuoto sūrio. Ant viršaus įmuškite kiaušinį. Uždenkite kepsninę ir kepkite 2 minutes.
Kategorijos