Publikavimo data: 2024-06-08
                Įspūdingas kepimo ant grotelių glajus
                                
                    Labai greitas ir sotus pusryčių patiekalas - ant grotelių kepti glazūruoti kiaušiniai. Jame yra duonos, dešros, sūrio ir pomidorų, o visi jie kartu lemia patiekalo išvaizdą, sotumą, aromatą ir skonį. Šį derinį sukuria ir į vieną kompoziciją sujungia kepimo ant grotelių technika. Net ir nepatyrę virėjai turėtų jį išbandyti, jis visada pasiteisins.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Išpjaukite duonos minkštimą, palikdami tik plutą. Patepkite kepsninę aliejumi ir sudėkite ant jos duoną.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Į kiekvieną duonos riekę įdėkite po gabalėlį dešros, griežinėlį pomidoro, tarkuoto sūrio. Ant viršaus įmuškite kiaušinį. Uždenkite kepsninę ir kepkite 2 minutes.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos