Įspūdingi manikotai su sūrio įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Įspūdingi manikotai su sūrio įdaru

Dideli itališki ir amerikietiški makaronai, vadinami manikotais, gal ir buvo gamybos įmonių rinkodaros žingsnis, tačiau jie atvėrė naują nišą kulinarijoje. Galima be galo fantazuoti apie manikočių įdarą. Čia jis sūrus - iš trijų sūrių ir minkštos varškės. Tai labai lengvai pagaminamas patiekalas, nereikia vargti su tešla, tereikia išvirti ir įdaryti, tada iškepti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
2 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įspūdingi manikotai su sūrio įdaru Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Paruoškite įdarą: dideliame dubenyje sumaišykite 1/2 puodelio tarkuoto mocarelos sūrio, 1/4 puodelio tarkuoto parmezano, špinatus, varškę, svogūną, citrinos pipirus, raudonėlį, česnako miltelius, rikotą ir kiaušinių baltymus. Išmeskite manikotus į sietelį, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir leiskite nusausinti. Įdarykite manikotus mišiniu.

Žingsnis 2

Įspūdingi manikotai su sūrio įdaru Žingsnis 2
Augaliniu aliejumi ištepkite kepimo indą (maždaug 30 x 20 cm) ir supilkite 1/2 puodelio žolelių padažo. Į padažą sudėkite įdarytus manikotus, užpilkite likusiu padažu, pabarstykite mocarela, parmezanu ir petražolėmis. Uždenkite formą folija ir kepkite 45 minutes. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos