Publikavimo data: 2024-05-26
Įspūdingi manikotai su sūrio įdaru
Dideli itališki ir amerikietiški makaronai, vadinami manikotais, gal ir buvo gamybos įmonių rinkodaros žingsnis, tačiau jie atvėrė naują nišą kulinarijoje. Galima be galo fantazuoti apie manikočių įdarą. Čia jis sūrus - iš trijų sūrių ir minkštos varškės. Tai labai lengvai pagaminamas patiekalas, nereikia vargti su tešla, tereikia išvirti ir įdaryti, tada iškepti.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Paruoškite įdarą: dideliame dubenyje sumaišykite 1/2 puodelio tarkuoto mocarelos sūrio, 1/4 puodelio tarkuoto parmezano, špinatus, varškę, svogūną, citrinos pipirus, raudonėlį, česnako miltelius, rikotą ir kiaušinių baltymus. Išmeskite manikotus į sietelį, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir leiskite nusausinti. Įdarykite manikotus mišiniu.
Žingsnis 2
Augaliniu aliejumi ištepkite kepimo indą (maždaug 30 x 20 cm) ir supilkite 1/2 puodelio žolelių padažo. Į padažą sudėkite įdarytus manikotus, užpilkite likusiu padažu, pabarstykite mocarela, parmezanu ir petražolėmis. Uždenkite formą folija ir kepkite 45 minutes. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 15 minučių.
Kategorijos