Išrūgų blyneliai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Išrūgų blyneliai receptas

Išrūgos yra pieno produktas, gaunamas pieną surauginus ir atskyrus nuo varškės. Jos dažnai naudojamos gaminant maistą ir kepant. Su išrūgomis galima kepti blynus. Jie bus ploni, švelnūs ir dietiniai. Juk blynai su išrūgomis bus labai neriebūs. Išrūgos yra labai mažai kaloringas produktas. Be to, kepant nereikės pieno ir kiaušinių. Dėl to blyneliai bus dar dietesni. Išrūgų galima nusipirkti bet kurios maisto prekių parduotuvės pieno skyriuje arba galite jų prisirinkti patys, palaukę, kol šviežias pienas užrūgsta.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išrūgų blyneliai receptas Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Išrūgas iš šaldytuvo išimkite iš anksto, kad ruošiant maistą jos būtų kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Išrūgų blyneliai receptas Žingsnis 2
Paruoškite blynų tešlą. Išsijokite miltus. Supilkite juos į kambario temperatūros išrūgas ir išmaišykite. Tada įberkite druskos, cukraus, kepimo miltelių ir augalinio aliejaus. Išmaišykite ir palikite pakilti 60 minučių.

Žingsnis 3

Išrūgų blyneliai receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Supilkite į ją tešlą ir paskirstykite ją taip, kad blynas taptų apvalus. Kepkite blynus po minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Išrūgų blyneliai receptas Žingsnis 4
Kai visi blynai bus paruošti, patiekite juos sudėtus ant stalo. Jei norite, kiekvieną blyną galite patepti sviestu. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos