Išrūgų blyneliai su kriaušių įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Išrūgų blyneliai su kriaušių įdaru

Išrūgų blyneliai su karamelizuotomis kriaušėmis - skanus, rafinuotas, tačiau biudžetui draugiškas patiekalas su nuostabiu cinamono skoniu. Kepant išrūgų blyneliai nesuplyšta, jie būna ploni ir labai švelnūs. Juos galima ruošti darbo dienomis šeimos arbatos vakarėliui arba kaip desertą šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išrūgų blyneliai su kriaušių įdaru Žingsnis 1
Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi. Į kiaušinius supilkite išrūgas ir ištirpintą sviestą. Įmaišykite miltus ir sodą, nuolat maišydami, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 2

Išrūgų blyneliai su kriaušių įdaru Žingsnis 2
Palikite tešlą 15 minučių pastovėti. Ant gerai įkaitintos keptuvės plonu sluoksniu užtepkite tešlos. Kepkite blynus iš dviejų pusių, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 3

Išrūgų blyneliai su kriaušių įdaru Žingsnis 3
Įdarui kriaušes supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje svieste apkepkite kriaušių skilteles, pabarstykite jas cukrumi ir cinamonu. Ant kiekvieno blyno dėkite įdaro ir susukite juos į voką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos