Publikavimo data: 2025-08-20
Išskirtinės krevetės su žolelėmis ir citrina
Turėdamos daug baltymų ir aminorūgščių, įvairių vitaminų ir B grupės karotino, kuklios krevetės tapo šiuolaikinio žmogaus gyvenimo dalimi. Jos mėgstamos dėl švelnaus ir minkšto skonio. Su šiuo produktu galite fantazuoti, naudoti naujus prieskonius ir skonius. Pavyzdžiui, šiame recepte jūros gėrybės puikiai dera su žalumynais, alyvuogių aliejumi ir citrina. Dėl skonio grožio, pasirodo, daugiau nieko nereikia.
Žingsnis 1
Nulupkite krevetes nuo kiautų. Citriną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir sudėkite nuluptas krevetes. Kepkite jas 3 minutes, tada sudėkite česnaką ir petražoles. Viską kartu kepkite dar minutę.
Žingsnis 3
Į keptuvę kartu su krevetėmis sudėkite citriną. Tada 2 minutes pavirkite keptuvėje.
Kategorijos