Publikavimo data: 2024-10-12
Išskirtinės lašišos salotos su grybais
Ant šventinio stalo paprastai patiekiama daug patiekalų su raudona žuvimi, įskaitant salotas su šiuo gardžiu ingredientu. Šios salotos - ne išimtis. Raudonoji žuvis šiam patiekalui suteikia rafinuotumo ir atskleidžia visas jo gastronomines galimybes. Reikėtų pažymėti, kad šių skanių, originalių ir gražių salotų sudedamosios dalys yra visiškai paprasti ir įprasti ingredientai. Ir net nepaisant to, šio varianto salotas vis tiek galima drąsiai priskirti prie delikatesinių patiekalų rūšies.
Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštus. Kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Supjaustykite grybus ir svogūnus. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir pievagrybius, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį, morkas ir agurkus griežinėliais. Atskirame dubenyje sumaišykite druską, actą ir aliejų. Sumaišykite visus ingredientus ir gautu mišiniu užpilkite padažą. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos