Išskirtinės lašišos salotos su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Išskirtinės lašišos salotos su grybais

Ant šventinio stalo paprastai patiekiama daug patiekalų su raudona žuvimi, įskaitant salotas su šiuo gardžiu ingredientu. Šios salotos - ne išimtis. Raudonoji žuvis šiam patiekalui suteikia rafinuotumo ir atskleidžia visas jo gastronomines galimybes. Reikėtų pažymėti, kad šių skanių, originalių ir gražių salotų sudedamosios dalys yra visiškai paprasti ir įprasti ingredientai. Ir net nepaisant to, šio varianto salotas vis tiek galima drąsiai priskirti prie delikatesinių patiekalų rūšies.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Išskirtinės lašišos salotos su grybais Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštus. Kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Supjaustykite grybus ir svogūnus. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir pievagrybius, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Išskirtinės lašišos salotos su grybais Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį, morkas ir agurkus griežinėliais. Atskirame dubenyje sumaišykite druską, actą ir aliejų. Sumaišykite visus ingredientus ir gautu mišiniu užpilkite padažą. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, šviežių daržovių salotos, žuvies salotos, lašišos salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 10 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, burokėlių sezonas, Naujųjų metų salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, Rukolos salotos, salotos su sūdyta raudonąja žuvimi, grietinės salotos, daržovių salotos

Kategorijos