Išskirtinės lašišos salotos su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Išskirtinės lašišos salotos su grybais

Ant šventinio stalo paprastai patiekiama daug patiekalų su raudona žuvimi, įskaitant salotas su šiuo gardžiu ingredientu. Šios salotos - ne išimtis. Raudonoji žuvis šiam patiekalui suteikia rafinuotumo ir atskleidžia visas jo gastronomines galimybes. Reikėtų pažymėti, kad šių skanių, originalių ir gražių salotų sudedamosios dalys yra visiškai paprasti ir įprasti ingredientai. Ir net nepaisant to, šio varianto salotas vis tiek galima drąsiai priskirti prie delikatesinių patiekalų rūšies.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išskirtinės lašišos salotos su grybais Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštus. Kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Supjaustykite grybus ir svogūnus. Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir pievagrybius, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Išskirtinės lašišos salotos su grybais Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį, morkas ir agurkus griežinėliais. Atskirame dubenyje sumaišykite druską, actą ir aliejų. Sumaišykite visus ingredientus ir gautu mišiniu užpilkite padažą. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos