Publikavimo data: 2024-06-08
Salotos su lašiša ir raketa
Salotos su lašiša, net ir derinamos su paprasčiausiais produktais, pasižymi nekintamu skonio sodrumu. Kuo neįprastesni salotų produktai, tuo sudėtingesnis ir rafinuotesnis šis skonis. Pavyzdžiui, rukola salotoms su lašiša suteiks subtilaus garstyčių ir pipirų skonio su riešutų natomis. Kad išsaugotumėte visas sveikatai naudingas rukolos savybes ir išvengtumėte jos oksidacijos veikiant metalui, rukolą reikėtų plėšyti rankomis, o ne pjaustyti peiliu.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvį ir likusius ingredientus. Lašišos filė supjaustykite plonais griežinėliais. Jei reikia, rankomis suplėšykite rukolą į mažesnius gabalėlius. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Mocarelos rutuliukus supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sumaišykite rukolą, vyšninius pomidorus, mocarelos sūrį, mišinį, padažą. Tada sudėkite lašišos griežinėlius ir pabarstykite salotas kedro riešutais.
Kategorijos