Publikavimo data: 2024-06-08
Salotos su virta lašiša
Salotos su virta lašiša yra lengvas, bet sotus patiekalas, kuris patiks sveikos mitybos šalininkams. Pagrindinė salotų sudedamoji dalis - lašiša - laikoma viena iš pirmaujančių tarp jūros gyvūnų pagal baltymų kiekį ir vertingų žuvų taukų šaltiniu. Lašišą salotoms galite ruošti įvairiais būdais, tačiau geriausi būdai išsaugoti naudingąsias žuvies savybes yra virimas garuose arba kepimas.
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves ir lašišą. Lašišos filė supjaustykite mažais gabalėliais. Porus supjaustykite žiedais. Kiaušinius supjaustykite mažais griežinėliais. Pomidorą supjaustykite 1 x 1 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite ir pagardinkite salotas. Salotinėje sumaišykite ryžius, lašišos filė, kiaušinį, sūrį, pomidorą ir porą. Tada salotas užpilkite citrinos sultimis, druska ir pagardinkite majonezu.
Kategorijos