Salotos su virta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Salotos su virta lašiša

Salotos su virta lašiša yra lengvas, bet sotus patiekalas, kuris patiks sveikos mitybos šalininkams. Pagrindinė salotų sudedamoji dalis - lašiša - laikoma viena iš pirmaujančių tarp jūros gyvūnų pagal baltymų kiekį ir vertingų žuvų taukų šaltiniu. Lašišą salotoms galite ruošti įvairiais būdais, tačiau geriausi būdai išsaugoti naudingąsias žuvies savybes yra virimas garuose arba kepimas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su virta lašiša Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves ir lašišą. Lašišos filė supjaustykite mažais gabalėliais. Porus supjaustykite žiedais. Kiaušinius supjaustykite mažais griežinėliais. Pomidorą supjaustykite 1 x 1 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su virta lašiša Žingsnis 2
Sudėkite ir pagardinkite salotas. Salotinėje sumaišykite ryžius, lašišos filė, kiaušinį, sūrį, pomidorą ir porą. Tada salotas užpilkite citrinos sultimis, druska ir pagardinkite majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos