Publikavimo data: 2024-06-09
Išskirtinės upėtakių salotos
Upėtakis yra raudona kilmingų veislių žuvis, kurios naudojimas patiekaluose padidina jų lygį, ir ne veltui. Upėtakiuose gausu vitaminų ir svarbių aminorūgščių, o pagrindinis jų privalumas, palyginti su kitomis rūšimis, yra unikalus natūralus omega-3 kiekis. Tai šventinis patiekalas, tačiau gaminti jį savo šeimai reiškia rūpintis jų sveikata ir ilgaamžiškumu. Be kitų privalumų, ji labai skani ir maistinga.
Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite į kepimo žiedą kaip pirmąjį sluoksnį. Aptepkite jį majonezu. Sudėkite upėtakio griežinėlius, agurką ir vėl aptepkite majonezu.
Žingsnis 2
Ant viršutinio sluoksnio įmuškite kiaušinį ir aptepkite majonezu. Smulkiai supjaustykite petražoles ir išdėliokite ant salotų krašto. Į apskritimo vidurį įdėkite šaukštą raudonųjų ikrų ir išlyginkite. Leiskite salotoms įsigerti.
Kategorijos