Išskirtinės upėtakių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Išskirtinės upėtakių salotos

Upėtakis yra raudona kilmingų veislių žuvis, kurios naudojimas patiekaluose padidina jų lygį, ir ne veltui. Upėtakiuose gausu vitaminų ir svarbių aminorūgščių, o pagrindinis jų privalumas, palyginti su kitomis rūšimis, yra unikalus natūralus omega-3 kiekis. Tai šventinis patiekalas, tačiau gaminti jį savo šeimai reiškia rūpintis jų sveikata ir ilgaamžiškumu. Be kitų privalumų, ji labai skani ir maistinga.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išskirtinės upėtakių salotos Žingsnis 1
Bulves sutarkuokite į kepimo žiedą kaip pirmąjį sluoksnį. Aptepkite jį majonezu. Sudėkite upėtakio griežinėlius, agurką ir vėl aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

Išskirtinės upėtakių salotos Žingsnis 2
Ant viršutinio sluoksnio įmuškite kiaušinį ir aptepkite majonezu. Smulkiai supjaustykite petražoles ir išdėliokite ant salotų krašto. Į apskritimo vidurį įdėkite šaukštą raudonųjų ikrų ir išlyginkite. Leiskite salotoms įsigerti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos