Publikavimo data: 2024-05-26
Išskirtiniai austrių grybai su mocarela
Keptų austrių grybų skonis, mocarelos sūrio aromatas ir pomidorų šviežumas kuo puikiausiai papildo vienas kitą, suteikdami patiekalui malonią tekstūrą ir skonių mišinį. Kartu šis patiekalas nėra sudėtingas ir nebrangus. Ingredientų nėra daug, bet ir nereikia jų per daug vargti. Tačiau finišo metu įvyksta skonių ir aromatų susimaišymo magija ir gaunamas labai išskirtinis patiekalas.
Žingsnis 1
Griežinėliais supjaustykite austrių grybus ir kepkite augaliniame aliejuje 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite ketvirčiais ir supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną sudėkite į keptuvėje esančius grybus. Kepkite, kol keptuvėje nebeliks drėgmės. Kelis kartus pamaišykite.
Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite griežinėliais, o sūrį - stambiais kubeliais.
Žingsnis 4
Į sūrį ir pomidorus sudėkite pakepintus grybus, majonezą ir sumaišykite. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
Kategorijos