Išskirtiniai austrių grybai su mocarela pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Išskirtiniai austrių grybai su mocarela

Keptų austrių grybų skonis, mocarelos sūrio aromatas ir pomidorų šviežumas kuo puikiausiai papildo vienas kitą, suteikdami patiekalui malonią tekstūrą ir skonių mišinį. Kartu šis patiekalas nėra sudėtingas ir nebrangus. Ingredientų nėra daug, bet ir nereikia jų per daug vargti. Tačiau finišo metu įvyksta skonių ir aromatų susimaišymo magija ir gaunamas labai išskirtinis patiekalas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Išskirtiniai austrių grybai su mocarela Žingsnis 1
Griežinėliais supjaustykite austrių grybus ir kepkite augaliniame aliejuje 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Išskirtiniai austrių grybai su mocarela Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite ketvirčiais ir supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną sudėkite į keptuvėje esančius grybus. Kepkite, kol keptuvėje nebeliks drėgmės. Kelis kartus pamaišykite.

Žingsnis 3

Išskirtiniai austrių grybai su mocarela Žingsnis 3
Pomidorus supjaustykite griežinėliais, o sūrį - stambiais kubeliais.

Žingsnis 4

Į sūrį ir pomidorus sudėkite pakepintus grybus, majonezą ir sumaišykite. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, užkandis, julienas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, karšti naujametiniai patiekalai, receptų knyga, grybų tartaletės, vakarienė su vištienos filė, julienas su grybais

Kategorijos