Publikavimo data: 2024-06-16
Išskirtiniai migdoliniai sūrio pyragaičiai su šokoladu
Migdolų sūrio pyragaičiai su šokoladu yra ne tik sveikas, bet ir skanus desertas. Migdolų riešutų miltai vertinami konditerių pasaulyje, nes dėl jų kepiniai ilgai išlieka minkšti, juose nėra glitimo, be to, juose gausu mineralinių medžiagų ir vitaminų. Nepaisant didelio migdolų miltų kaloringumo, jie turi daug daugiau privalumų. O svarbiausia, kad jis pasižymi unikaliu skoniu, todėl juo visada galite vaišinti savo šeimą.
Žingsnis 1
Varškę sutrinkite šakute, įmuškite kiaušinius ir įberkite druskos. Gerai išmaišykite. Tada suberkite migdolų ir ryžių miltus ir vėl gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą būsimų sūrio pyragėlių dydžio gabalėliais ir suformuokite iš jų plokštainį. Ant kiekvieno uždėkite po gabalėlį šokolado ir formuokite sūrio pyragėlius su šokoladu viduje. Dėkite ant pergamento, viršų uždenkite pergamentu ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos