Publikavimo data: 2024-01-02
Sūrio pyragaičiai su moliūgų tyre receptas
Sūrio pyragų gaminimo būdų yra labai daug ir kiekvienas iš jų yra savaip geras. Siūlome jums sūrio pyragėlių su moliūgų tyre receptą, kuris maloniai paįvairins jūsų valgiaraštį. dėl moliūgų priedų sūrio pyragėliai gaunasi ne tik sveiki ir skanūs, bet ir labai elegantiški. Nuostabų įdomių pusryčių variantą įvertins ir vaikai, ir suaugusieji.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus, nuplaukite moliūgą, nusausinkite, nulupkite, iškepkite arba išvirkite, kol suminkštės, tada paruoškite moliūgų tyrę. Nuplaukite kiaušinius, paruoškite darbinį paviršių.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite varškę, cukrų, moliūgą ir kiaušinius.
Žingsnis 3
Į dubenį suberkite kvietinius miltus.
Žingsnis 4
Kruopščiai išmaišykite ir suminkykite tirštą sūrio pyrago tešlą. Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Žingsnis 5
Sūrio pyrago tešlą iškočiokite į storą dešrą.
Žingsnis 6
Tešlą supjaustykite 1,5-2 cm storio porcijomis.
Žingsnis 7
Sūrio pyragėliams suteikite taisyklingą apvalią formą.
Žingsnis 8
Dėkite sūrio pyragėlius ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 9
Kepkite sūrio pyragėlius iš kiekvienos pusės po 3-5 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 10
Sūrio pyragėlius sudėkite į serviravimo lėkštes. Papuoškite lėkštes šviežio arba kepto moliūgo griežinėliais, moliūgų sėklomis ir avižiniais dribsniais.
Kategorijos