Publikavimo data: 2024-05-20
Išskirtiniai tortelinai su krevetėmis ir alyvuogėmis
Išskirtiniai tortelinai puikiai tinka rafinuotai sekmadienio vakarienei. Nors šis patiekalas priklauso Italijos virtuvei, jis jau seniai paplito už jos ribų ir yra gerai vertinamas visame pasaulyje. Įdaras gali būti labai įvairus, tačiau su jūros gėrybėmis skonis tampa labai malonus ir daugialypis.
Žingsnis 1
Įdarui smulkiai supjaustykite krevetes, alyvuoges, tarkuotą sūrį ir sumaišykite. Tešlą plonai iškočiokite ir apvalia formele išpjaukite apskritimus.
Žingsnis 2
Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro, suformuokite juos kaip koldūnus, užvirinkite vandenį ir virkite 10-15 minučių pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite likusį alyvuogių aliejų, 1 minutę pakepinkite susmulkintą česnaką, tada sudėkite susmulkintą svogūną ir vyšnių puseles. Kelias minutes patroškinkite, tada sudėkite tortelinius, sviestą, druską ir čiobrelius pagal skonį.
Kategorijos