Išskirtiniai tortelinai su krevetėmis ir alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Išskirtiniai tortelinai su krevetėmis ir alyvuogėmis

Išskirtiniai tortelinai puikiai tinka rafinuotai sekmadienio vakarienei. Nors šis patiekalas priklauso Italijos virtuvei, jis jau seniai paplito už jos ribų ir yra gerai vertinamas visame pasaulyje. Įdaras gali būti labai įvairus, tačiau su jūros gėrybėmis skonis tampa labai malonus ir daugialypis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išskirtiniai tortelinai su krevetėmis ir alyvuogėmis Žingsnis 1
Įdarui smulkiai supjaustykite krevetes, alyvuoges, tarkuotą sūrį ir sumaišykite. Tešlą plonai iškočiokite ir apvalia formele išpjaukite apskritimus.

Žingsnis 2

Išskirtiniai tortelinai su krevetėmis ir alyvuogėmis Žingsnis 2
Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro, suformuokite juos kaip koldūnus, užvirinkite vandenį ir virkite 10-15 minučių pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 3

Išskirtiniai tortelinai su krevetėmis ir alyvuogėmis Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite likusį alyvuogių aliejų, 1 minutę pakepinkite susmulkintą česnaką, tada sudėkite susmulkintą svogūną ir vyšnių puseles. Kelias minutes patroškinkite, tada sudėkite tortelinius, sviestą, druską ir čiobrelius pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos