Publikavimo data: 2024-05-20
Švelnūs tortelinai grietinėlės padaže
Tortellini yra skanūs ir švelnūs įdaryti tešlos gaminiai. Tačiau jei juose sumaišysite kelių rūšių sūrį, kaip šiame recepte, panaudosite natūralų aromatą, pavyzdžiui, citrinos žievelę, pagardinsite grietinėle ir sviestu, rezultatas nustebins net gurmanus. Šio patiekalo privalumai - tai, kad jam paruošti užtrunka vos kelias minutes, o maisto kaina yra nedidelė.
Žingsnis 1
Į miltus suberkite druską ir įmuškite 1 kiaušinį. Išmaišykite ir minkykite 2 minutes, kol tešla taps rutuliuku. Palikite ją 5-10 minučių pailsėti, kad glitimas sureaguotų.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite smulkintas petražoles, tarkuotą mocarelos ir parmezano sūrį bei žievelę. Įdėkite vieno kiaušinio trynį ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Minkykite tešlą bent 5 minutes ir iškočiokite į ploną, ne storesnį kaip 1 cm storio lakštą. Supjaustykite tortellini dydžio gabalėliais ir ant kiekvieno uždėkite įdaro. Suvyniokite į skiautę, užspausdami kraštus kaip koldūnų. Įdėkite tortellini į verdantį pasūdytą vandenį. Jiems išplaukus pavirkite 3-5 minutes.
Žingsnis 4
Į sviestu pateptą keptuvę sudėkite tortellini, šiek tiek paskrudinkite, supilkite grietinėlę ir pavirkite 1 minutę. Įsitikinkite, kad grietinėlė nesukietėjo.
Kategorijos