Neįprasti špinatų tortelinai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Neįprasti špinatų tortelinai

Tortellini - tai iš Italijos kilę koldūnai iš neraugintos tešlos su įvairiais įdarais: mėsa, sūriu, įvairiomis daržovėmis. Tortellini tešlos spalva gali būti skirtinga ir priklauso nuo priedų: pavyzdžiui, špinatai suteikia tešlai žalią spalvą, o pomidorai - raudoną. Italai paprastai mėsos įdarui naudoja vištieną, kumpį arba mortadelą, o sūrio - parmezaną arba rikotą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Neįprasti špinatų tortelinai Žingsnis 1
Į iš anksto persijotus miltus suberkite druską, gerai išmaišykite ir į gautą mišinį atsargiai supilkite vandenį, minkydami tešlą iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 2

Neįprasti špinatų tortelinai Žingsnis 2
Paruoštą tešlą uždenkite maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą - ji taps vientisesnė ir įgaus geresnį skonį.

Žingsnis 3

Neįprasti špinatų tortelinai Žingsnis 3
Į puodą su trupučiu verdančio vandens suberkite špinatus ir pakepinkite 3 minutes. Špinatai turi būti tyrės konsistencijos. Įdarui varškę, špinatus, druską ir muskatą sumaišykite į vientisą masę.

Žingsnis 4

Neįprasti špinatų tortelinai Žingsnis 4
Paruoštą tešlą iškočiokite 1 cm storio sluoksniu, supjaustykite 5x5 cm dydžio kvadratėliais, ant kiekvieno kvadratėlio dėkite po šaukštelį įdaro, sulenkite į trikampį, tada užlenkite viršutinį kampą ir sujungkite likusius du kampus. Virkite pasūdytame vandenyje 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos