Sultingi tortelinai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Sultingi tortelinai su sūriu

Tortellini pasižymi miniatiūriniu dydžiu. Šie nedideli itališki koldūnai pasižymi kreminiu skoniu, nes jų sudėtyje yra trijų rūšių sūrio ir sviesto. Šį subtilų skonį paryškina mairūnas ir malti juodieji pipirai. Tešla yra kiaušinio pagrindo, todėl tortellini garantuotai nesutrūkinėja vandenyje. Nors su tešla tenka pakovoti, tačiau valgytojų dėkingumas garantuotas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi tortelinai su sūriu Žingsnis 1
Pradėkite nuo įdaro: parmezaną ir kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite juos į dubenį, įmuškite rikotą, įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, sumaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 2

Sultingi tortelinai su sūriu Žingsnis 2
Užminkykite tešlą. Miltus suberkite ant darbastalio, viduryje padarykite nedidelę duobutę ir į ją įmuškite 4 kiaušinius, įberkite šiek tiek druskos. Iš šių ingredientų užminkykite tirštą ir elastingą tešlą. Jei tešla per standi, ją atskieskite trupučiu alyvuogių aliejaus. Suvyniokite tešlą į rankšluostį ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 3

Sultingi tortelinai su sūriu Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į ploną lakštą, tada supjaustykite nedideliais 5 cm dydžio kvadratėliais. Į kiekvieno kvadrato vidurį dėkite šiek tiek įdaro ir sulenkite įstrižai. Kraštelius tvirtai suriškite ir sujungkite stačiakampių galus.

Žingsnis 4

Sultingi tortelinai su sūriu Žingsnis 4
Supilkite vandenį į puodą ir palaukite, kol užvirs. Pasūdykite vandenį ir sudėkite į jį virti tortellini.

Žingsnis 5

Sultingi tortelinai su sūriu Žingsnis 5
Ištirpinkite sviestą ir įmaišykite pusę ryšulėlio smulkintų mairūnų. Kai tortelinai išplauks, šaukštu išimkite juos iš keptuvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos