Publikavimo data: 2024-06-08
Išskirtinis lašišos suflė
Žodis "soufflé" išvertus reiškia "kvėpavimas". Pirmą kartą jis pasirodė Liudviko XVI Prancūzijoje ir buvo nesaldus. Patariame paragauti būtent tokio pavidalo. Švelnus lašišos suflė skonis susipina su sodriu parmezano sūrio aromatu, todėl šis patiekalas yra nepakartojamas delikatesas.
Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį gabalėliais. Sumalkite ją blenderiu. Į mišinį įmaišykite trynius ir grietinėlę. Pagal skonį pagardinkite druska, paprika ir parmezanu ir sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos. Švelniai įmaišykite į žuvies mišinį. Gilią kepimo skardą pripildykite karšto vandens. Masę paskirstykite į formeles, sudėkite jas į kepimo skardą. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje vandens vonelėje apie 25 minutes.
Kategorijos