Publikavimo data: 2025-08-20
Itališki makaronai su vištiena ir grybais grietinės padaže
Puikus, lengvas ir skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir pasiųskite juos pakepinti į truputį augalinio aliejaus. Tuo metu įpilkite vandens makaronams.
Žingsnis 2
Kai svogūnai suminkštės, į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus.
Žingsnis 3
Kol svogūnai ir grybai kepa, supjaustykite vištienos filė vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Kai tik grybai ir svogūnai apkeps iki auksinės spalvos ir iš grybų išsiskirs visas skystis, sudėkite griežinėliais supjaustytą filė.
Žingsnis 5
Pagardinkite druska, pipirais, pagardinkite džiovintais česnakais ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 6
Į paruoštą kepsnį įpilkite grietinės.
Žingsnis 7
Išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir virkite porą minučių, kol visi ingredientai susimaišys. Atidėkite į šalį.
Žingsnis 8
Užvirinkite vandenį ir virkite makaronus tiek laiko, kiek nurodyta ant pakelio, kol jie bus al dente.
Žingsnis 9
Sudėkite išvirtus makaronus su padažu ir troškinkite 5 minutes, kad į makaronus įsigertų visi skoniai.
Kategorijos