Publikavimo data: 2024-05-20
Itališki ravioliai su vištienos krūtinėle
Tradiciškai ravioliai laikomi Kipro patiekalu. Tačiau po daugelio pokyčių, įskaitant ir įdarą, ravioliai su mėsa laikomi itališku patiekalu. Ravioli gali būti įvairių formų - stačiakampiai, kvadratiniai, apvalūs. Įvairovę lemia ne tik forma, bet ir įdaras. Ravioli gali būti su špinatų, sūrio ir, žinoma, mėsos įdaru.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite, išvirkite kiaušinius, nuplaukite prieskonines žoleles ir jas smulkiai supjaustykite. Atvėsusią vištienos krūtinėlę susmulkinkite, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, žoleles, kiaušinį, prieskonius ir viską sumaišykite viename dubenyje.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą: persijokite miltus, įmuškite kiaušinį, supilkite alyvuogių aliejų ir druską. Užminkykite tešlą, ji turi būti elastinga ir nelipti prie rankų.
Žingsnis 3
Tešlą kuriam laikui palikite šaldytuve. Tada atskirkite nedidelę dalį tešlos, iškočiokite ją, išpjaukite apskritimus, tam patogu naudoti specialią formą.
Žingsnis 4
Į kiekvieną kepinį įdėkite po truputį įdaro, uždenkite antruoju kepiniu ir sandariai uždarykite, paspausdami žemyn. Virkite pasūdytame verdančiame vandenyje 5-6 minutes.
Kategorijos