Itališki ravioliai su vištienos krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Itališki ravioliai su vištienos krūtinėle

Tradiciškai ravioliai laikomi Kipro patiekalu. Tačiau po daugelio pokyčių, įskaitant ir įdarą, ravioliai su mėsa laikomi itališku patiekalu. Ravioli gali būti įvairių formų - stačiakampiai, kvadratiniai, apvalūs. Įvairovę lemia ne tik forma, bet ir įdaras. Ravioli gali būti su špinatų, sūrio ir, žinoma, mėsos įdaru.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Itališki ravioliai su vištienos krūtinėle Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite, išvirkite kiaušinius, nuplaukite prieskonines žoleles ir jas smulkiai supjaustykite. Atvėsusią vištienos krūtinėlę susmulkinkite, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, žoleles, kiaušinį, prieskonius ir viską sumaišykite viename dubenyje.

Žingsnis 2

Itališki ravioliai su vištienos krūtinėle Žingsnis 2
Užminkykite tešlą: persijokite miltus, įmuškite kiaušinį, supilkite alyvuogių aliejų ir druską. Užminkykite tešlą, ji turi būti elastinga ir nelipti prie rankų.

Žingsnis 3

Itališki ravioliai su vištienos krūtinėle Žingsnis 3
Tešlą kuriam laikui palikite šaldytuve. Tada atskirkite nedidelę dalį tešlos, iškočiokite ją, išpjaukite apskritimus, tam patogu naudoti specialią formą.

Žingsnis 4

Itališki ravioliai su vištienos krūtinėle Žingsnis 4
Į kiekvieną kepinį įdėkite po truputį įdaro, uždenkite antruoju kepiniu ir sandariai uždarykite, paspausdami žemyn. Virkite pasūdytame verdančiame vandenyje 5-6 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos