Publikavimo data: 2025-08-16
Itin lengvas troškintų kopūstų receptas
Mano mamos mėgstamiausias receptas. Recepte nėra morkų, tačiau kopūstai būna gražios aukso spalvos, kuri puikiai "sušildo" šaltą žiemos vakarą ir leidžia patiekalą patiekti net ant šventinio stalo. Jis ruošiamas paprastai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus šiaudeliais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais žiedų.
Žingsnis 3
Katile arba keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
Žingsnis 4
Supilkite kopūstus, išmaišykite ir įpilkite vandens. Uždenkite dangčiu ir palikite troškintis.
Žingsnis 5
Praėjus 5 minutėms nuo virimo pradžios, supilkite juodųjų pipirų žirnelius.
Žingsnis 6
Sudėkite svogūną ir dar kartą išmaišykite. Dar 15 minučių troškinkite po dangčiu.
Žingsnis 7
Pagal skonį įberkite ciberžolės ir druskos. Virkite dar apie 10 minučių.
Kategorijos