Publikavimo data: 2024-05-25
Įvairiaspalvė kutya su cukruotais vaisiais
Kutya su cukruotais vaisiais yra apetitiška, kvapni ir pikantiška. Jai galima pritaikyti ne vieną epitetą, ir tai yra tiesa. Kandiruoti vaisiai jos tekstūrai suteikia šiltų, saldžių, rūgščių ir kitų skirtingų vaisių natų. Jų pridėta sultenių ir medaus. Nepaisant tokio turtingumo ir komponentų įvairovės, pačiai kutyai nereikia ilgai virti, bet ji džiugins šiais skoniais.
Žingsnis 1
Ryžius 3 minutes pavirkite nedideliame kiekyje vandens (200 ml). Tuomet nusausinkite juos ir nuplaukite šaltu vandeniu. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Tada nusausinkite ant durtuvo, nuvarvinkite ir sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į ryžius suberkite sultenes. Supjaustykite cukruotus vaisius ir riešutus gabaliukais ir suberkite juos į ryžius. Ryžius užpilkite medaus ir vandens sirupu ir išmaišykite.
Kategorijos