Publikavimo data: 2025-08-17
Įvairiaspalvės lašišos salotos
Šias švelnias ir skanias salotas galima greitai ir lengvai paruošti. Sudedamosios dalys paprastos, bet skonis sodrus ir turtingas. Žuvį galima naudoti tiek sūdytą rankomis, tiek paruoštą. Šios salotos įdomios pikantišku padažu, kuris joms suteikia nepaprastai subtilaus skonio ir aromato. Salotas galima patiekti kaip atskirą užkandį arba kartu su garnyru. Neįprastos ir gražios salotos papuoš ne tik jaukią vakarienę, bet ir bet kokią šventę.
Žingsnis 1
Lašišos filė virkite garuose. Brokolius vieną minutę palaikykite verdančiame vandenyje ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paimkite pjaustymo lentą ir nuplautus pomidorus supjaustykite griežinėliais arba vidutinio dydžio kubeliais. Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Duonos riekes supjaustykite kubeliais arba plonomis riekelėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite į tinkamą indą, kad džiūvėsėliai atvėstų.
Žingsnis 4
Paruoškite gilų dubenį. Į jį sudėkite visas susmulkintas daržoves. Pagal skonį pagardinkite prieskoniais. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite ir pagardinkite vyno actu.
Kategorijos