Publikavimo data: 2024-06-15
Įvairiaspalvės salotos su krevetėmis, kalmarais ir daržovėmis
Salotos su gausybe jūros gėrybių ir šviežių daržovių labai ryškiai atrodo ant šventinio stalo. Tačiau sekmadienio popietę jas galima paruošti ir šeimos pietums ar vakarienei. Paruošti ingredientai, kurių nereikia virti, leidžia patiekalą paruošti labai greitai. Žinoma, šių salotų nauda, yra neabejotina. Jūros gėrybės, kopūstai, paprikos, agurkai subalansuoja majonezą, tačiau jį galima pakeisti padažu.
Žingsnis 1
Krabų lazdeles supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais, agurkus ir saldžiąsias paprikas plonais arba vidutinio dydžio griežinėliais, kiaušinius supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite pekino kopūstus, lengvai supjaustykite kalmarus.
Žingsnis 2
Salotoms ruošti paimkite didelę salotinę arba nedideles lėkštes. Sumaišykite kukurūzus, agurkus, krabų lazdeles, kopūstus, pipirus, kiaušinius, kalmarus. Pagardinkite druska, apšlakstykite majonezu ir išmaišykite.
Kategorijos