Ivassi žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Ivassi žuvies salotos

Ivaši - tai Tolimųjų Rytų sardinė, kuri dėl savo išvaizdos panašumo dažnai lyginama su silke. Ši žuvis daugiausia gyvena Japonijos jūros šiaurinėje ir pietinėje dalyse. Ivaši pasižymi sodriu skoniu, o mėsa yra ypač švelni, nors ir riebi. Dėl to žuvis dažnai naudojama salotoms ruošti. Ivaši žuvies salotos yra labai skanus ir maistingas patiekalas, ruošiamas sluoksniais. O dėl švelnių bulvių ir kiaušinių užkandis tampa dar maistingesnis ir sveikesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ivassi žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Atidarykite žuvies konservus, išimkite ivasi iš skysčio ir lengvai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmės perteklių. Supjaustykite žuvį kąsnio dydžio gabalėliais arba sutrinkite šakute. Bulves ir kiaušinių baltymus sutarkuokite vidutine tarka, o trynius - smulkia tarka. Agurką supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Ivassi žuvies salotos Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Paimkite didelio skersmens kepimo žiedą. Jei žiedo nėra, suformuokite patiekalą patys. Ant lėkštės dugno sudėkite bulves, lengvai pasūdykite ir aptepkite majonezu. Tada paskirstykite žuvį ir agurkus. Vėl ištepkite majonezu. Po to išdėliokite baltymus, vėl pasūdykite ir ištepkite majonezu. Pabaigoje salotas apibarstykite tarkuotais tryniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos