Publikavimo data: 2024-06-24
Ivassi žuvies salotos
Ivaši - tai Tolimųjų Rytų sardinė, kuri dėl savo išvaizdos panašumo dažnai lyginama su silke. Ši žuvis daugiausia gyvena Japonijos jūros šiaurinėje ir pietinėje dalyse. Ivaši pasižymi sodriu skoniu, o mėsa yra ypač švelni, nors ir riebi. Dėl to žuvis dažnai naudojama salotoms ruošti. Ivaši žuvies salotos yra labai skanus ir maistingas patiekalas, ruošiamas sluoksniais. O dėl švelnių bulvių ir kiaušinių užkandis tampa dar maistingesnis ir sveikesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Atidarykite žuvies konservus, išimkite ivasi iš skysčio ir lengvai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmės perteklių. Supjaustykite žuvį kąsnio dydžio gabalėliais arba sutrinkite šakute. Bulves ir kiaušinių baltymus sutarkuokite vidutine tarka, o trynius - smulkia tarka. Agurką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Paimkite didelio skersmens kepimo žiedą. Jei žiedo nėra, suformuokite patiekalą patys. Ant lėkštės dugno sudėkite bulves, lengvai pasūdykite ir aptepkite majonezu. Tada paskirstykite žuvį ir agurkus. Vėl ištepkite majonezu. Po to išdėliokite baltymus, vėl pasūdykite ir ištepkite majonezu. Pabaigoje salotas apibarstykite tarkuotais tryniais.
Kategorijos