Jambalaya - Luizianos paelja su dešrelėmis ir vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Jambalaya - Luizianos paelja su dešrelėmis ir vištiena

Sotus patiekalas šeimos vakarienei ar pobūviui. Pasimėgaukite neįprastu paprastų produktų skonių deriniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jambalaya - Luizianos paelja su dešrelėmis ir vištiena Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais, o dešreles - žiedais.

Žingsnis 2

Jambalaya - Luizianos paelja su dešrelėmis ir vištiena Žingsnis 2
Visas daržoves supjaustykite nedideliais vienodais kubeliais, česnaką sutarkuokite.

Žingsnis 3

Jambalaya - Luizianos paelja su dešrelėmis ir vištiena Žingsnis 3
Didelėje plačioje keptuvėje alyvuogių aliejuje apkepkite dešreles ir vištieną su prieskoniais. Sudėkite visas daržoves, įpilkite truputį aliejaus ir intensyviai maišydami pakepinkite ingredientus. Sudėkite ryžius ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Jambalaya - Luizianos paelja su dešrelėmis ir vištiena Žingsnis 4
Supilkite baltąjį vyną ir išgarinkite 75 % jo. Sumažinkite ugnį ir supilkite karštą sultinį arba vandenį, konservuotus pomidorus, vištieną ir dešreles. Kaitinkite ant vidutinės ugnies retkarčiais pamaišydami, kol ryžiai suminkštės.

Žingsnis 5

Likus 5-10 min. iki virimo, į ryžius įdėkite griežinėlį citrinos ir pabarstykite smulkintu svogūnu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos