Paella su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Paella su vištiena

Paella su vištiena šiek tiek primena mums įprastą plovą. Jį sudaro ryžiai, mėsa ir daržovės. Klasikiniame Viduržemio jūros regiono patiekalo recepte būtinai naudojamas šafranas. Jis verdamas su alyvuogių aliejumi ir vištienos sultiniu. Paellai virti geriau naudoti keptuvę žemais šonais ir storu dugnu.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paella su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje. Turėtumėte gauti 1,5 litro sultinio. Iš sultinio išimkite vištieną. Jei reikia, atskirkite mėsą nuo kaulų.

Žingsnis 2

Paella su vištiena Žingsnis 2
Apkepkite mėsą ir daržoves. Kepkite virtą mėsą keptuvėje, kol taps auksinė. Iškepusią vištieną išimkite į atskirą dubenį. Tame pačiame aliejuje 4-5 min. troškinkite pomidorus, pipirus, česnaką, svogūną ir papriką. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Paella su vištiena Žingsnis 3
Baigti gaminti. Į daržoves suberkite ryžius. Išmaišykite. Maišydami kepkite 3-5 minutes. Į ryžius sudėkite vištieną. Supilkite sultinį. Troškinkite 10-15 minučių. Supilkite baltąjį vyną. Troškinkite, kol skystis išgaruos. Sudėkite žaliuosius žirnelius ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos