Japoniškas bento su onigiri, omletu ir vištienos juostelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Japoniškas bento su onigiri, omletu ir vištienos juostelėmis

Nustebinkite savo svečius ir namiškius japoniško recepto bento. Tai visavertis patiekalas. Patiekalas gana sotus, jo užteks dviem žmonėms. Bento patiekalą sudaro onigiri, omletas, brokoliai, vištienos juostelės ir obuoliai. Atrodo tikrai įspūdingai!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Japoniškas bento su onigiri, omletu ir vištienos juostelėmis Žingsnis 1
Paruoškite ryžius suši. Ryžius užpilkite vandeniu ir palikite 15-20 minučių. Tada nuplaukite juos tekančiu vandeniu, kol iš ryžių bėgantis vanduo bus visiškai skaidrus. Ryžius perkoškite per sietelį ir palikite 15-20 minučių džiūti. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus ir pastatykite ant ugnies. Padažą virkite tol, kol cukraus ir druskos kristalai visiškai ištirps, o skystis bus panašus į lengvą sirupą.

Žingsnis 2

Japoniškas bento su onigiri, omletu ir vištienos juostelėmis Žingsnis 2
Užpilkite ryžius vandeniu, suberkite kombu dumblius ir pastatykite ant ugnies. Kai tik vanduo užvirs, išimkite dumblius. Uždenkite ryžius dangčiu ir sumažinkite kaitrą. Palikite ryžius virti 10 minučių. Išimkite ryžius ir palikite juos keptuvėje dar 20 minučių, kad prisitrauktų garų. Perkelkite ryžius į medinį dubenį, supilkite padažą ir medine mentele, apversdami ryžius, tolygiai supilkite padažą. Kai tik ryžiai pradės lipti, galėsite juos naudoti.

Žingsnis 3

Japoniškas bento su onigiri, omletu ir vištienos juostelėmis Žingsnis 3
Paruoškite onigiri įdarą. Išimkite virtus ungurius iš pakuotės ir sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos. Kepkite iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje 6 minutes. Rūkytą tuną sutrinkite mikseriu su grietinėle ir varške. Supjaustykite lašišą 1,5 cm pločio griežinėliais. Sudėkite varškę ir grietinėlę ir išplakite mikseriu iki kreminės konsistencijos.

Žingsnis 4

Japoniškas bento su onigiri, omletu ir vištienos juostelėmis Žingsnis 4
Nori lakštus supjaustykite 6 x 2 cm dydžio stačiakampiais. Drėgnomis rankomis formuokite onigiri, sudėdami ungurio arba lašišos kremą į vidurį. Uždėkite nori lakštą ant onigiri dugno ir įdėkite į bento dėžutę.

Žingsnis 5

Japoniškas bento su onigiri, omletu ir vištienos juostelėmis Žingsnis 5
Sudėkite visus paruoštus ingredientus į pietų dėžutę ir tvarkingai sudėkite: onigiri, omletą, juosteles, brokolius. Išpjaukite obuolį į šaškes ir sudėkite jas vieną šalia kitos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos