Japoniškas omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Japoniškas omletas

Neįprastas japoniškas omletas, į kurį pagal skonį pridėkite savo ingredientų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Japoniškas omletas Žingsnis 1
Nuplaukite kiaušinius

Žingsnis 2

Japoniškas omletas Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį ir pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 3

Japoniškas omletas Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite pusę plaktų kiaušinių ir juos apkepkite.

Žingsnis 4

Japoniškas omletas Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žoleles

Žingsnis 5

Japoniškas omletas Žingsnis 5
Suvyniokite kiaušinį į voką ir viduryje sudėkite žalumynus.

Žingsnis 6

Japoniškas omletas Žingsnis 6
Supilkite likusį kiaušinį ir taip pat apkepkite.

Žingsnis 7

Japoniškas omletas Žingsnis 7
Supjaustykite kelias sūrio skilteles

Žingsnis 8

Japoniškas omletas Žingsnis 8
Taip pat užklijuokite voką ir uždėkite ant jo sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaušinių patiekalai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, omletas, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, omletas su pienu

Kategorijos