Publikavimo data: 2024-05-25
Japoniškas tamagoyaki omletas su ryžių vynu ir sojų padažu
Japonijoje "Tamagoyaki" omletas yra beveik toks pat populiarus kaip ryžiai - jis gaminamas pusryčiams, dedamas į suktinukus, patiekiamas vietoj deserto. Šis omletas padės jūsų kasdienius pusryčius paversti neįprastais, nes originaliai patiekiamas kaip ritinėlis, supjaustytas ritinėliais. Kaip ir bet kuris kiaušinių patiekalas, omletas pasirodo esąs labai sotus, todėl dienos pradžioje suteikia jėgų. Svarbiausias dalykas gaminant tamagoyaki yra kepimas. Omletas neturi būti perkeptas - suvyniotas į ritinėlį jis sutrūkinės, tačiau jo negalima palikti ir žalio.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite iki vientisos masės, supilkite miriną ir sojų padažą į omleto masę ir dar kartą suplakite.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite sezamų aliejaus ir įkaitinkite keptuvės paviršių. Popieriniu rankšluosčiu arba servetėle surinkite aliejaus perteklių - servetėlę vėliau galėsite naudoti kaip riebalų padėkliuką. Ant keptuvės supilkite ploną omleto sluoksnį ir leiskite jam susigerti visame paviršiuje.
Žingsnis 3
Naudodami bambukines lazdeles arba plokščią menteles pradėkite sukti omletą į ritinį. Į tuščią vietą supilkite daugiau omleto mišinio ir kartokite lankstymo veiksmus, kol bus paruoštas visas omleto mišinys.
Žingsnis 4
Uždėkite omletą ant paruošto bambukinio makisu kilimėlio ir suformuokite kvadratą. Supjaustykite omletą į gabalėlius ir papuoškite nori jūros dumbliais, skrudintomis sezamo sėklomis, svogūnėliais ir tuno drožlėmis. Mėgaukitės!
Kategorijos