Japoniškas tamagoyaki omletas su ryžių vynu ir sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Japoniškas tamagoyaki omletas su ryžių vynu ir sojų padažu

Japonijoje "Tamagoyaki" omletas yra beveik toks pat populiarus kaip ryžiai - jis gaminamas pusryčiams, dedamas į suktinukus, patiekiamas vietoj deserto. Šis omletas padės jūsų kasdienius pusryčius paversti neįprastais, nes originaliai patiekiamas kaip ritinėlis, supjaustytas ritinėliais. Kaip ir bet kuris kiaušinių patiekalas, omletas pasirodo esąs labai sotus, todėl dienos pradžioje suteikia jėgų. Svarbiausias dalykas gaminant tamagoyaki yra kepimas. Omletas neturi būti perkeptas - suvyniotas į ritinėlį jis sutrūkinės, tačiau jo negalima palikti ir žalio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Japoniškas tamagoyaki omletas su ryžių vynu ir sojų padažu Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite iki vientisos masės, supilkite miriną ir sojų padažą į omleto masę ir dar kartą suplakite.

Žingsnis 2

Japoniškas tamagoyaki omletas su ryžių vynu ir sojų padažu Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įpilkite sezamų aliejaus ir įkaitinkite keptuvės paviršių. Popieriniu rankšluosčiu arba servetėle surinkite aliejaus perteklių - servetėlę vėliau galėsite naudoti kaip riebalų padėkliuką. Ant keptuvės supilkite ploną omleto sluoksnį ir leiskite jam susigerti visame paviršiuje.

Žingsnis 3

Japoniškas tamagoyaki omletas su ryžių vynu ir sojų padažu Žingsnis 3
Naudodami bambukines lazdeles arba plokščią menteles pradėkite sukti omletą į ritinį. Į tuščią vietą supilkite daugiau omleto mišinio ir kartokite lankstymo veiksmus, kol bus paruoštas visas omleto mišinys.

Žingsnis 4

Japoniškas tamagoyaki omletas su ryžių vynu ir sojų padažu Žingsnis 4
Uždėkite omletą ant paruošto bambukinio makisu kilimėlio ir suformuokite kvadratą. Supjaustykite omletą į gabalėlius ir papuoškite nori jūros dumbliais, skrudintomis sezamo sėklomis, svogūnėliais ir tuno drožlėmis. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos