Japoniški blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Japoniški blyneliai

Tai gana įprastas blynas, bet aš šiek tiek pakeičiau proporcijas ir gavosi labai purūs ir purūs blynai.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Japoniški blyneliai Žingsnis 1
Lengvai įmuškite vieną kiaušinį, supilkite pieną, medų ir druską.

Žingsnis 2

Japoniški blyneliai Žingsnis 2
Išmaišykite iki vientisos masės, tada suberkite sodą.

Žingsnis 3

Suberkite miltus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Japoniški blyneliai Žingsnis 4
Blynus kepkite ant įkaitintos keptuvės, pateptos augaliniu aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos