Publikavimo data: 2024-05-12
Japoniški kepti koldūnai "Gedza"
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Miltus sumaišykite su krakmolu ir druska. Užvirinkite vandenį ir palaipsniui supilkite jį į dubenį su miltais. Išminkykite tešlą į koldūnų tešlą. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Dalį žaliųjų svogūnų atidėkite patiekimui. Į maltą mėsą sudėkite svogūnus ir kopūstus, česnaką, imbierą, citrinos sultis, sojų padažą, žuvies padažą, ryžių actą. Pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite japonišką gedzą. Pabarstykite stalo paviršių miltais. Labai plonai iškočiokite tešlą ir stikline išpjaukite nedidelius apskritimus. Ant kiekvieno tešlos apskritimo dėkite po 1 šaukštelį įdaro ir formuokite pusmėnulio formos koldūnus su atvartais vienoje pusėje. Kepkite koldūnus keptuvėje šiek tiek aliejaus, kol paruduos. Tada įpilkite truputį karšto vandens, kad koldūnai apsemtų maždaug ketvirtadalį, uždenkite dangčiu ir virkite, kol išgaruos visas skystis.
Kategorijos